Nejnovější recenze ze sekce Bazénové skimmery
- Dobře zachytává bordel z hladiny bazénu.
Asi dobrý, ale neuvědomila jsem si, že skimmer nejde použít, když mám bazén zakrytý solární plachtou, takže pro mě nevyužitý.
Celkem to funguje. Bohužel patří mezi sezónní zboží, které je předražené.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
- funguje
Bez problému.
- Je to paráda už žádné smetí
- Kvalitní provedení.
- Hezčí než základní model - montážní šrouby se ve finále překryjí ozdobnou krytkou.
Kvalitní skimmer s pěkným finálním provedením (zakrytí montážních šroubů). Rozhodně doporučuji tuto variantu před standardním provedením.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Vše ok
- Nedrží na konstrukci bazénu INTEX
- Aby bylo funkční, musela by být hladina o 15 cm níže, než je normální ( což je při normální hladině 70 cm opravdu dost ! )
- vršek skimmeru nedrží na těle a plave
Dělá přesně to, co dělat má - sbírá z hladiny smetí :-)
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Prodejce nedodává teflonovou pásku jako součást zásilky.
funguje
- Produkt odpovídá obrázku
- Kvalita provedení
- Výhodou dva typy držáku v balení.
perfektně funkční, spokojenost, malá poznámka napojení sasí hadice by mohlo mít dva odstupňované průměry
Spokojenost
Výrobek funguje zatím bezvadně. Zvolil jsem si jej, protože mám již z tímto výrobkem dlouhodobě vynikájící zkušenosti.
- Skvele funguje
- na prstenci sedí dobře, hmyz sbírá
- napojení ok
- Jednoduché sestavení
Zboží splňuje účel, navíc je velmi lehké na sestavení. Jako celek sice tento výrobek vypadá poněkud "levně" (celý z plastu), nicméně to asi není problém. Snad bude sloužit dobře
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 81 - 100 ze 452 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...23 Další »