Nejnovější recenze ze sekce Bazénové skimmery
Perfektně stahuje z hladiny malé nečistoty a hmyz.
Za 1 hodinu po instalaci byla hladina bazénu (5,5x3,7x1,2m) bez jediného smítka.
Držák skymeru ,který se upevňuje ke kovové konstrukci(trubce) přitahuje se šroubem z plastu, v tom ohybu mi bohužel praskl - velký tlak na ten ohyb -velké pnutí ,tak že mám celý skymer nanic.Doporučoval bych aby k sopravě místo držáku na limcový a ten druhý ,byl dodávan jako náhradní díl jen ten ,který mi praskl,nebo jiné varianty-možnost výběru balení .ty zbývajíci dva stejně nemohu použit k ničemu.Očekavám vaše vyjadření,proto se to jmenuje univerzální z pozdravem Miroslav
Produkt je namontován a je plně funkční. Výhodná je jeho cena
- CENA
- ZPRACOVÁNÍ TÉMĚŘ STEJNÉ JAK Z MOUNTFIELDU
SPOKOJEN
INTEX 28000 Skimmer Deluxe
Přidáno: 23. července 2018
(naposledy upraveno 23. července 2018)
Zakoupeno v Hawaj.cz
- Velikost
- Obslužnost
- Dva druhy uchycení
Splnil má očekávání, umí co slibuje.
- Naprostá spokojenost
Zachytí větší nečistoty a malé nadaje do filtrace za mě spokojenost
- Bezva věc mouchy brouci atd vše pryč ani nepotřebuji síťku.
O.k.
- funguje jak má
Jedina jakoby "nevyhoda" je pripojovaci hadice s prumerem 41mm. Pricemz bazen intex, pruchodky intex, filtrace intex... Vsechno 36mm a 38mm. Ale vyresil jsem to vlepenim koncovky z 36mm hadice
- nefunguje úplně dle mých představ
- levné a účinné sání nečistot z hladiny
- u bazénu s nafukovacím prstencem se při úniku vzduchu z prstence stane, že čerpadlo filtrace "jede" na prázdno (skimmer je ve vzduchu).
splnil to,co jsem od něj očekával
Vynikající věc pro bazén s konstrukcí už žádné plováky po hladině
slouží k čemu je určen
- Snadna montaz
- Mohli by k tomu davat prechodky, ne kazdy ma bazen se stejnym prumerem vypuste.
Chybi cesky navod. Musel sem ho hlidat na webu
ok
- Příslušenství jak k "límcovému", tak k "trubkovému" bazénu
- Přijde mi docela robustní
- Chybí český návod
- V návodu není zmínka o tom, zda skimmer funguje i se zakrytou solární plachtou. Zdá se totiž, že skimmer nasává nejen z hladiny, ale také zpod plováku. Takže při každém zakrytí plachtou vytáhuju hadičku sání ze stěny bazénu a skimmer připojuji jen když tam plachta není. Musím na to myslet a je to starost navíc, kterou by zmínka v návodu vyřešila.
Měl jsem za to, že to bude dělat větší vír, ale funguje , takže to nepovažuju za nevýhodu.
je super a rychlé
Zobrazuji 221 - 240 ze 452 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...23 Další »