Nejnovější recenze ze sekce Bazénové skimmery
- mobilní, žádné hadice
- dal jsem ji to 1200 l vany, ale i po několika hodinách se nějak kvalita-průzračnost vody nezměnila, malá účinnost. nakonec jsem to řešil běžnou bazénovou filtrací.
V pořádku
- Funguje
- Snadná údržba / čištění
- Možnost napojení vysavače (funguje)
- Tichý / neslyšný
- Trafo se nehřeje
Můžete dát i do malého nafukovacího bazénu (40cm vody) na "pololežáka". Za pár dítek minut máte u prcka pročištěno. Do standardního bazénu na pohodu. Nastavíte výšku a je to. Ukázka životnosti plastových dílů. Ale sám si nato něco vyrobit / vytisknout na 3Dtiskárně bude sranda.
Vše v pořádku.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
- jednoduchá montáž,celkem dobrá účinnost,cena
- Funguje spolehlivě.
- Vyhozené peníze, nečistoty na hladině pořad plavou a sbírám je sitkou.
vše OK
- Funguje dobře
- Nedostatečné uchycení na konstrukci nadzemního bazénu. S další přidanou svěrkou je to v pořádku.
- V popisu je vypis bazénů, pro které je určený včetně příslušenství - přitom chybí přechodka na slabší hadici používaná u menších bazénů
Obecně velká nespokojenost s tímto eshopem - není dodávka bez problému, chybné popisy zboží, špatné informace a neochota na zákaznické lince, nesrozumitelné a chybné návody k instalaci
- Snadná rychlá montáž
- Funguje dobře
- Koupeno pro stejný typ bazénu, ale je docela problém s přiděláním. Bazén, který jsme si od stejné značky koupili, má konstrukci kolem bazénu užší a více placatou. Dříve byla konstrukce silnější a kulatější. Hůř to teď drží. Hlavně jsem nenašla skimmer s jiným uchycením na tento bazén https://www.bazenyshop.cz...
Funguje výborně
Měl jsem to koupit už dříve, perfektní věc.
snadná montáž.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Pasuje na bazény Mountfield Azuro
- Levnější než originál
Použil jsem jako náhradu za původní Mountfield, sedí úplně stejně, je k tomu i nová tryska, všechno bez problémů. Kvalita podle mě úplně stejná jako originální Mountfield a za daleko lepší cenu.
- hladinu opravdu vyčistí
- Na bazénu s trubkovou (elipsa) konstrukcí má tendenci vyklápět(plavat se k hladině a tudíž není vršek vodorovně s hladinou. Musíte buď dát zátěž do sběrače nebo (jako já) jo strčit pod schůdky, kde se o ně opře.
- Délka držáku by mohla být delší, mám sběrač přichycený těsně na jejím konci (aby byl 2 cm pod hladinou).
Jsem spokojená a hlavně cena dobrá